Sledujte nás na Instagramu @enytexshop a nepropásněte nové kolekce😄
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:00 - 14:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Novinky
15.10.2021
Kvalitní pracovní oděvy
Pracovní oblečení vás má v první řadě chránit, ale musí také skvěle padnout. V naší nabídce naleznete kvalitní pracovní oděvy od českého výrobce. Komb... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.07.2021 Turistika
Užij si pěší turistiku
Máte v plánu vyrazit s rodinou na nějaké zajímavé místo a užít si příjemný výlet? Připrav se a vyraž. číst celé
Jak vybrat pracovní rukavice
Pracovní rukavice jsou důležitým ochranným pracovním prostředkem, který zajišťuje bezpečnost rukou číst celé
Jak vybrat pomůcky k ochraně hlavy
Mezi základní ochranné prostředky hlavy řadíme ochranné přilby a čepice, jež poskytují ochranu vůči nárazu číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

 

  1. Společnost ENYTEX s.r.o., se sídlem ČSL Armády 806/43, PSČ 794 01 Krnov, IČ 29443814, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 53643 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu vedeni@enytex.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Užij si pěší turistiku
07.07.2021 Turistika
Užij si pěší turistiku
Máte v plánu vyrazit s rodinou na nějaké zajímavé místo a užít si příjemný výlet? Připrav se a vyraž. číst celé
Jak vybrat pracovní rukavice
Jak vybrat pracovní rukavice
Pracovní rukavice jsou důležitým ochranným pracovním prostředkem, který zajišťuje bezpečnost rukou číst celé
Jak vybrat pomůcky k ochraně hlavy
Jak vybrat pomůcky k ochraně hlavy
Mezi základní ochranné prostředky hlavy řadíme ochranné přilby a čepice, jež poskytují ochranu vůči nárazu číst celé
Jak správně chránit zrak
Jak správně chránit zrak
Poškození zraku může vést ke zhoršení nebo dokonce ke ztrátě vidění, a proto bychom si měli zrak vhodně chránit číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

       

© 2021 by ENYTEX s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz