💶 NAKUPUJTE HNED, PLAŤTE PAK! 🔁 MOŽNOST VRÁCENÍ ZBOŽÍ DO 30 DNŮ 👉ZAREGISTRUJTE SE A ZÍSKEJTE SLEVU 5%👈
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:00 - 14:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu enytex.eu
Novinky
16.09.2022
"Nakupte hned, zaplaťte později"
Nakupujte hned, plaťte pak! Díky PlatímPak máte své zboží hned a platit přitom můžete klidně až za 30 dní. A to zcela zdarma. Více inform... číst celé
16.09.2022
Nová zimní kolekce v prodeji
Nová kolekce oblečení na podzim a zimu 2022/2023 Vybírej z aktuální nové zimní kolekce pohodlných kousků oblečení. Najdeš v ní nejen bavlněná t... číst celé
15.10.2021
Kvalitní pracovní oděvy
Pracovní oblečení vás má v první řadě chránit, ale musí také skvěle padnout. V naší nabídce naleznete kvalitní pracovní oděvy od českého výrobce. Komb... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
29.06.2022 Volný čas
Kraťasy a letní outfit
Muži milují komfortní oblečení. Ciťte se skvěle a pohodlně během celého dne, při každé volnočasové aktivitě. číst celé
28.06.2022 Volný čas
Jednodílné plavky jsou trendy
Každoroční dilema. Plavky vcelku, nebo dvoudílné? jak se dají kombinovat s oblečením, při odběhnutí z pláže. číst celé
27.06.2022 Volný čas
Pánské tepláky, víte jak je nosit?
Pánské tepláky zažívají nebývalý boom. Tepláky už dávno nepředstavují obyčejný nudný domácí oděv. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 7 dní.

Ochrana osobních údajů e-shopu enytex.eu

 

  1. Společnost ENYTEX s.r.o., se sídlem ČSL Armády 806/43, PSČ 794 01 Krnov, IČ 29443814, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 53643 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu / sídlo
    • název společnosti / IČ
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno společnosti ENYTEX s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, IČ: 05208777, ČR,
    • Poskytovatel služby platební brány ComGate, provozované společnosti ComGate Payments, a.s., se sídlem Gočárova třída 1754/48b, Hradec Králové, IČ: 27924505, ČR,
    • Poskytovatel služby GoPay, provozované společností GOPAY s.r.o., se sídlem Planá 67, 370 01, Planá, IČ: 26046768, ČR,
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Group a.s., se sídlem Karolinská 706/3, 186 00, Praha 8-Karlín, IČ: 07822774, ČR,
    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam.cz a.s., se sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, IČ: 26168685, ČR,
    • Poskytovatel služby GLAMI, provozované společnosti Inspigroup s.r.o., se sídlem Újezd 450/40, 118 00, Praha 1 - Malá Strana, IČ: 24263532, ČR,
    • Poskytovatel služby Srovname.cz, provozované společnosti SROVNAME s.r.o., se sídlem Jaurisova 515/4, 140 00, Praha 4, IČ: 28462998, ČR,
    • Poskytovatel služby Účetnictví, provozované společností Pantera group s.r.o., se sídlem Úvalno 112, 793 91, Úvalno, IČ: 29448794, ČR,
    • Poskytovatel služby DPD, provozované společností Direct Parcel distribution CZ s.r.o., se sídlem Modletice 135, 251 01, Říčany u Prahy, IČ: 61329266, ČR,
    • Poskytovatel služby Zásilkovna, provozované společností Zásilkovna s.r.o., se sídlem Českomoravská 2408/1a, Libeň, 190 00, Praha 9, IČ: 28408306, ČR,
    • Poskytovatel služby WeDo, provozované společností WEDO CZ s.r.o., se sídlem Pražská 180, 250 66, Zdiby, IČ: 08313628, ČR,
    • Poskytovatel služby Packeta, provozované společností Packeta Slovakia s.r.o., se sídlem Kopčianská 3338/82A, 851 01, Bratislava, IČO: 48136999, SR,

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese vedeni@enytex.cz.

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.enytex.eu, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        • analýzu webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

 

                Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Kraťasy a letní outfit
29.06.2022 Volný čas
Kraťasy a letní outfit
Muži milují komfortní oblečení. Ciťte se skvěle a pohodlně během celého dne, při každé volnočasové aktivitě. číst celé
Jednodílné plavky jsou trendy
28.06.2022 Volný čas
Jednodílné plavky jsou trendy
Každoroční dilema. Plavky vcelku, nebo dvoudílné? jak se dají kombinovat s oblečením, při odběhnutí z pláže. číst celé
Pánské tepláky, víte jak je nosit?
27.06.2022 Volný čas
Pánské tepláky, víte jak je nosit?
Pánské tepláky zažívají nebývalý boom. Tepláky už dávno nepředstavují obyčejný nudný domácí oděv. číst celé
Užij si pěší turistiku
12.06.2022 Turistika
Užij si pěší turistiku
Máte v plánu vyrazit s rodinou na nějaké zajímavé místo a užít si příjemný výlet? Připrav se a vyraž. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 7 dní.

Dámská a pánská móda online na ENYTEX SHOP - velký výběr stylového oblečení

Ženy odjakživa rády nakupují a my přesně víme, čím každou ženu potěšit. Díky širokému výběru na našem eshopu enytex.eu najdeš vše, co potřebuješ pro svůj příští outfit. Šaty, halenka nebo kraťasy: na ENYTEX SHOP najdeš vše, co potřebuješ pro svůj styl. Barevné kousky Ti přinesou letní náladu, decentní mikina a svetr zase naladí na podzim a zimu. Aby Ti v chladnějších obdobích nebyla zima, můžeš si ke svetru či mikině rovnou objednat stylovou bundu. Díky inovacím, jako jsou odepínací podšívka, velké kapuce nebo zúžení v pase, jsou bundy a kabáty absolutními must-have kousky ve Tvém šatníku.

Protože víme, jak moc důležité je dobře vypadat, najdete u nás široký výběr pánského kvalitního oblečení. Výběr pánského oblečení nikdy nebyl snažší, díky vytrvalé práci módních specialistů vám na našem eshopu enytex.eu přinášíme kvalitní oblečení pro každou příležitost. Chystáte se na párty, formální událost nebo jen potřebujete oblečení na každodenní nošení a volný čas? Vyberte si z široké nabídky pánského oblečení. 

Základem každé pánské garderoby jsou trička, košile a polokošile, které vhodně doplňují kalhoty nebo tepláky či kraťasy. To vše doplní stylový kabát či bunda, pro slavnostnější příležitost  přijde vhod vesta nebo sako. Pro chladnější období si pak vyberete svetr nebo mikinu. Stylové oblečení v naší nabídce bylo profesionálně vybrané tak, aby odpovídalo současným módním trendům.

Zboží Ti doručíme přímo k Tobě domů případně na zvolené výdejní místo. Pokud Ti zboží nesedne, můžeš nám ho zdarma zaslat zpět, a to ve lhůtě 30 dní.

© 2021 by ENYTEX s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz