ZAREGISTRUJTE SE A ZÍSKEJTE SLEVU 5% 😄 CHCI SLEVU 👈
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:00 - 14:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Novinky
15.10.2021
Kvalitní pracovní oděvy
Pracovní oblečení vás má v první řadě chránit, ale musí také skvěle padnout. V naší nabídce naleznete kvalitní pracovní oděvy od českého výrobce. Komb... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
29.06.2022 Volný čas
Kraťasy a letní outfit
Muži milují komfortní oblečení. Ciťte se skvěle a pohodlně během celého dne, při každé volnočasové aktivitě. číst celé
28.06.2022 Volný čas
Jednodílné plavky jsou trendy
Každoroční dilema. Plavky vcelku, nebo dvoudílné? jak se dají kombinovat s oblečením, při odběhnutí z pláže. číst celé
27.06.2022 Volný čas
Pánské tepláky, víte jak je nosit?
Pánské tepláky zažívají nebývalý boom. Tepláky už dávno nepředstavují obyčejný nudný domácí oděv. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

 

  1. Společnost ENYTEX s.r.o., se sídlem ČSL Armády 806/43, PSČ 794 01 Krnov, IČ 29443814, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 53643 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, IČ: 05208777, ČR
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., se sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., se sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam.cz a.s., se sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, IČ: 26168685, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kraťasy a letní outfit
29.06.2022 Volný čas
Kraťasy a letní outfit
Muži milují komfortní oblečení. Ciťte se skvěle a pohodlně během celého dne, při každé volnočasové aktivitě. číst celé
Jednodílné plavky jsou trendy
28.06.2022 Volný čas
Jednodílné plavky jsou trendy
Každoroční dilema. Plavky vcelku, nebo dvoudílné? jak se dají kombinovat s oblečením, při odběhnutí z pláže. číst celé
Pánské tepláky, víte jak je nosit?
27.06.2022 Volný čas
Pánské tepláky, víte jak je nosit?
Pánské tepláky zažívají nebývalý boom. Tepláky už dávno nepředstavují obyčejný nudný domácí oděv. číst celé
Dámská letní obuv
12.06.2022 Volný čas
Dámská letní obuv
Inello je výrobce dámské obuvi. Značka se neustále rozšiřuje a její výrobky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

        

© 2021 by ENYTEX s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz