Sledujte nás na Instagramu @enytexshop a nepropásněte nové kolekce😄
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:00 - 14:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Novinky
15.10.2021
Kvalitní pracovní oděvy
Pracovní oblečení vás má v první řadě chránit, ale musí také skvěle padnout. V naší nabídce naleznete kvalitní pracovní oděvy od českého výrobce. Komb... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.07.2021 Turistika
Užij si pěší turistiku
Máte v plánu vyrazit s rodinou na nějaké zajímavé místo a užít si příjemný výlet? Připrav se a vyraž. číst celé
Jak vybrat pracovní rukavice
Pracovní rukavice jsou důležitým ochranným pracovním prostředkem, který zajišťuje bezpečnost rukou číst celé
Jak vybrat pomůcky k ochraně hlavy
Mezi základní ochranné prostředky hlavy řadíme ochranné přilby a čepice, jež poskytují ochranu vůči nárazu číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz

 

  1. Společnost ENYTEX s.r.o., se sídlem ČSL Armády 806/43, PSČ 794 01 Krnov, IČ 29443814, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 53643 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Užij si pěší turistiku
07.07.2021 Turistika
Užij si pěší turistiku
Máte v plánu vyrazit s rodinou na nějaké zajímavé místo a užít si příjemný výlet? Připrav se a vyraž. číst celé
Jak vybrat pracovní rukavice
Jak vybrat pracovní rukavice
Pracovní rukavice jsou důležitým ochranným pracovním prostředkem, který zajišťuje bezpečnost rukou číst celé
Jak vybrat pomůcky k ochraně hlavy
Jak vybrat pomůcky k ochraně hlavy
Mezi základní ochranné prostředky hlavy řadíme ochranné přilby a čepice, jež poskytují ochranu vůči nárazu číst celé
Jak správně chránit zrak
Jak správně chránit zrak
Poškození zraku může vést ke zhoršení nebo dokonce ke ztrátě vidění, a proto bychom si měli zrak vhodně chránit číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

       

© 2021 by ENYTEX s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz